top of page
Silage-in-the-meadow-1130900.jpg

Her zaman 
en iyi ürünün
peÅŸindeyiz.

Ege Bölgesi yüzyıllardır en ileri

medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır.

EÅŸsiz iklimi, verimli toprağı ve üzerinde

yetiÅŸen sayısız tarım ürünleri ile saÄŸlıklı

yaÅŸamın da kaynağı olmuÅŸtur. Süt ve sütün

en keyifli hali peynir insanlık kadar eski

ve insanoÄŸlu kadar çeÅŸitlidir. Peynirin

en lezzetlisi de Ege ve Akdeniz

havzasında yapılmıştır.

​

RELLA GIDA çeÅŸitli alanlarındaki

altmış yıllık birikimiyle 2007’den

beri en iyi peyniri üretmek için

gayret sarf etmektedir.

Yüksek üretim
kalitesi

2007 yılında Ä°zmit’te kurulan

Rella Gıda üretim fabrikamızın kurulduÄŸu

tarihteki günlük süt iÅŸleme kapasitesi

10.000 litre iken bugün Manisa-Salihli’de

bulunan farikamızdaki günlük süt iÅŸleme

kapasitemiz 800 tona ulaşmış bulunmaktadır.

6.500 m2lik üretim alanımız ile yılda

292 milyon litre süt iÅŸlemekteyiz.

 

Rella Gıda olarak, grup şirketimiz

olan yem üreticisi firmamız Ofis Yem

ile ineklerin beslendiÄŸi yemden peynirin

üretime kadar kapsamlı bir süreç

gerçekleÅŸtirmekteyiz.

 

Genç ve dinamik ekiplerle daima

son teknolojiyi takip ediyor

ve sektörün öncü pizza zincirleri

ile çalışarak müÅŸterilerimize en iyiyi

sunmayı hedefliyoruz. Hijyene ekstra

önem gösterirken, kalite ve lezzetten

asla taviz vermiyoruz. 

0J1A4133.jpg

Büyüyoruz

Her geçen gün üretim kapasitemize arttırarak

daha fazla kiÅŸiye ulaşıyoruz. 30'u aÅŸkın ülkeye ihracat yaparak

ülke ekonomisine katkı saÄŸlıyoruz.

2023-01-11 22-18-14 (B,R8,S4) copy.jpg

30'u aşkın
ülkeye ulaşıyoruz

Ä°hracata da gösterdiÄŸimiz özenle, 30’dan fazla ülkeye ulaşıyoruz. Artan ihractımızla 2016 yılının en hızlı büyüyen 100 ÅŸirketi arasına girdik.

​

Donuk mozzarella teknolojisi ile edindiÄŸimiz tecrübe ile, gıda sektörüne donuk pasta ile de 2011 yılında Rella Cake olarak giriÅŸ yaptık. 

​

Rella Cake olarak 2011 yılında ilk donuk pasta üretim fabrikamızı kurduk. KurulduÄŸu tarihten bu yana yine zincir markalar ile çalışmaya devam etmekteyiz.

Rella Gıda Salihli’de mozzarella, yaÄŸ ve toz grubu ürünlerin üretimini yaptığımız 2 tane, Pakistan’da mozzarella, yaÄŸ ve toz grubu ürünlerin üretimini yaptığımız 1 tane, Ä°stanbul’da ise donuk pasta üretimini yaptığımız 2 tane fabrikamız bulunmaktadır. 

Karbon ayak izini
azaltıyoruz

Rella olarak; refah düzeyi, yaÅŸam kalitesi, istihdam ve ekosistemin devamlılığının, ortak sorumluluÄŸumuz olduÄŸu bilinci ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

 

Sürdürülebilir bir çevre için, karbon ayak izimizi azaltmaya çalışarak, insan ve doÄŸa uyumunun sürekliliÄŸine katkıda bulunmayı önemsiyoruz.

Fabrikamızda güneÅŸ panelleri kullanarak kalite ve lezzete verdiÄŸimiz önemi doÄŸaya da veriyoruz.

Üretim teknolojilerimizde enerji ve kaynak  verimliliÄŸi ile sürekli geliÅŸim gösteriyor, yenilikçi çözümler üretiyoruz. Çevreye, sosyal hayata saygılı ve sorumlu yaklaşımımız ile gelecek nesillere daha saÄŸlıklı ve çevre dostu ürünler sunuyor, “sürdürülebilirlik” kültürünün günlük alışkanlıklarımızdan geçtiÄŸine inanıyoruz.

Artan süt iÅŸleme kapasitemiz

2007 yılında Ä°zmit’te kurulan Rella Gıda’nın,

kurulduÄŸu tarihteki günlük süt iÅŸleme kapasitesi

10.000 litre iken bugün Manisa-Salihli’de

bulunanfabrikamızdaki günlük süt iÅŸleme

kapasitemiz 800 tona ulaşmış

bulunmaktadır.

 

6.500 m2'lik üretim alanımız ile yılda

292 milyon litre süt iÅŸlemekteyiz. 

Silage-in-the-meadow-1130900.jpg
bottom of page