top of page
Silage-in-the-meadow-1130900.jpg

Her zaman 
en iyi ürünün
peşindeyiz.

Ege Bölgesi yüzyıllardır en ileri

medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır.

Eşsiz iklimi, verimli toprağı ve üzerinde

yetişen sayısız tarım ürünleri ile sağlıklı

yaşamın da kaynağı olmuştur. Süt ve sütün

en keyifli hali peynir insanlık kadar eski

ve insanoğlu kadar çeşitlidir. Peynirin

en lezzetlisi de Ege ve Akdeniz

havzasında yapılmıştır.

RELLA GIDA çeşitli alanlarındaki

altmış yıllık birikimiyle 2007’den

beri en iyi peyniri üretmek için

gayret sarf etmektedir.

Yüksek üretim
kalitesi

2007 yılında İzmit’te kurulan

Rella Gıda üretim fabrikamızın kurulduğu

tarihteki günlük süt işleme kapasitesi

10.000 litre iken bugün Manisa-Salihli’de

bulunan farikamızdaki günlük süt işleme

kapasitemiz 800 tona ulaşmış bulunmaktadır.

6.500 m2lik üretim alanımız ile yılda

292 milyon litre süt işlemekteyiz.

 

Rella Gıda olarak, grup şirketimiz

olan yem üreticisi firmamız Ofis Yem

ile ineklerin beslendiği yemden peynirin

üretime kadar kapsamlı bir süreç

gerçekleştirmekteyiz.

 

Genç ve dinamik ekiplerle daima

son teknolojiyi takip ediyor

ve sektörün öncü pizza zincirleri

ile çalışarak müşterilerimize en iyiyi

sunmayı hedefliyoruz. Hijyene ekstra

önem gösterirken, kalite ve lezzetten

asla taviz vermiyoruz. 

0J1A4133.jpg

Büyüyoruz

Her geçen gün üretim kapasitemize arttırarak

daha fazla kişiye ulaşıyoruz. 30'u aşkın ülkeye ihracat yaparak

ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz.

2023-01-11 22-18-14 (B,R8,S4) copy.jpg

30'u aşkın
ülkeye ulaşıyoruz

İhracata da gösterdiğimiz özenle, 30’dan fazla ülkeye ulaşıyoruz. Artan ihractımızla 2016 yılının en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girdik.

Donuk mozzarella teknolojisi ile edindiğimiz tecrübe ile, gıda sektörüne donuk pasta ile de 2011 yılında Rella Cake olarak giriş yaptık. 

Rella Cake olarak 2011 yılında ilk donuk pasta üretim fabrikamızı kurduk. Kurulduğu tarihten bu yana yine zincir markalar ile çalışmaya devam etmekteyiz.

Rella Gıda Salihli’de mozzarella, yağ ve toz grubu ürünlerin üretimini yaptığımız 2 tane, Pakistan’da mozzarella, yağ ve toz grubu ürünlerin üretimini yaptığımız 1 tane, İstanbul’da ise donuk pasta üretimini yaptığımız 2 tane fabrikamız bulunmaktadır. 

Karbon ayak izini
azaltıyoruz

Rella olarak; refah düzeyi, yaşam kalitesi, istihdam ve ekosistemin devamlılığının, ortak sorumluluğumuz olduğu bilinci ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.

 

Sürdürülebilir bir çevre için, karbon ayak izimizi azaltmaya çalışarak, insan ve doğa uyumunun sürekliliğine katkıda bulunmayı önemsiyoruz.

Fabrikamızda güneş panelleri kullanarak kalite ve lezzete verdiğimiz önemi doğaya da veriyoruz.

Üretim teknolojilerimizde enerji ve kaynak  verimliliği ile sürekli gelişim gösteriyor, yenilikçi çözümler üretiyoruz. Çevreye, sosyal hayata saygılı ve sorumlu yaklaşımımız ile gelecek nesillere daha sağlıklı ve çevre dostu ürünler sunuyor, “sürdürülebilirlik” kültürünün günlük alışkanlıklarımızdan geçtiğine inanıyoruz.

Artan süt işleme kapasitemiz

2007 yılında İzmit’te kurulan Rella Gıda’nın,

kurulduğu tarihteki günlük süt işleme kapasitesi

10.000 litre iken bugün Manisa-Salihli’de

bulunanfabrikamızdaki günlük süt işleme

kapasitemiz 800 tona ulaşmış

bulunmaktadır.

 

6.500 m2'lik üretim alanımız ile yılda

292 milyon litre süt işlemekteyiz. 

Silage-in-the-meadow-1130900.jpg
bottom of page