Her zaman
en iyi ürünün
peÅŸindeyiz.
Ege Bölgesi yüzyıllardır en ileri
medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır.
EÅŸsiz iklimi, verimli toprağı ve üzerinde
yetiÅŸen sayısız tarım ürünleri ile saÄŸlıklı
yaÅŸamın da kaynağı olmuÅŸtur. Süt ve sütün
en keyifli hali peynir insanlık kadar eski
ve insanoÄŸlu kadar çeÅŸitlidir. Peynirin
en lezzetlisi de Ege ve Akdeniz
havzasında yapılmıştır.
​
RELLA GIDA çeÅŸitli alanlarındaki
altmış yıllık birikimiyle 2007’den
beri en iyi peyniri üretmek için
gayret sarf etmektedir.
Yüksek üretim
kalitesi
2007 yılında Ä°zmit’te kurulan
Rella Gıda üretim fabrikamızın kurulduÄŸu
tarihteki günlük süt iÅŸleme kapasitesi
10.000 litre iken bugün Manisa-Salihli’de
bulunan farikamızdaki günlük süt iÅŸleme
kapasitemiz 800 tona ulaşmış bulunmaktadır.
6.500 m2lik üretim alanımız ile yılda
292 milyon litre süt iÅŸlemekteyiz.
Rella Gıda olarak, grup şirketimiz
olan yem üreticisi firmamız Ofis Yem
ile ineklerin beslendiÄŸi yemden peynirin
üretime kadar kapsamlı bir süreç
gerçekleÅŸtirmekteyiz.
Genç ve dinamik ekiplerle daima
son teknolojiyi takip ediyor
ve sektörün öncü pizza zincirleri
ile çalışarak müÅŸterilerimize en iyiyi
sunmayı hedefliyoruz. Hijyene ekstra
önem gösterirken, kalite ve lezzetten
asla taviz vermiyoruz.
30'u aşkın
ülkeye ulaşıyoruz
Ä°hracata da gösterdiÄŸimiz özenle, 30’dan fazla ülkeye ulaşıyoruz. Artan ihractımızla 2016 yılının en hızlı büyüyen 100 ÅŸirketi arasına girdik.
​
Donuk mozzarella teknolojisi ile edindiÄŸimiz tecrübe ile, gıda sektörüne donuk pasta ile de 2011 yılında Rella Cake olarak giriÅŸ yaptık.
​
Rella Cake olarak 2011 yılında ilk donuk pasta üretim fabrikamızı kurduk. KurulduÄŸu tarihten bu yana yine zincir markalar ile çalışmaya devam etmekteyiz.
Rella Gıda Salihli’de mozzarella, yaÄŸ ve toz grubu ürünlerin üretimini yaptığımız 2 tane, Pakistan’da mozzarella, yaÄŸ ve toz grubu ürünlerin üretimini yaptığımız 1 tane, Ä°stanbul’da ise donuk pasta üretimini yaptığımız 2 tane fabrikamız bulunmaktadır.
Karbon ayak izini
azaltıyoruz
Rella olarak; refah düzeyi, yaÅŸam kalitesi, istihdam ve ekosistemin devamlılığının, ortak sorumluluÄŸumuz olduÄŸu bilinci ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
Sürdürülebilir bir çevre için, karbon ayak izimizi azaltmaya çalışarak, insan ve doÄŸa uyumunun sürekliliÄŸine katkıda bulunmayı önemsiyoruz.
Fabrikamızda güneÅŸ panelleri kullanarak kalite ve lezzete verdiÄŸimiz önemi doÄŸaya da veriyoruz.
Üretim teknolojilerimizde enerji ve kaynak verimliliÄŸi ile sürekli geliÅŸim gösteriyor, yenilikçi çözümler üretiyoruz. Çevreye, sosyal hayata saygılı ve sorumlu yaklaşımımız ile gelecek nesillere daha saÄŸlıklı ve çevre dostu ürünler sunuyor, “sürdürülebilirlik” kültürünün günlük alışkanlıklarımızdan geçtiÄŸine inanıyoruz.
Artan süt iÅŸleme kapasitemiz
2007 yılında Ä°zmit’te kurulan Rella Gıda’nın,
kurulduÄŸu tarihteki günlük süt iÅŸleme kapasitesi
10.000 litre iken bugün Manisa-Salihli’de
bulunanfabrikamızdaki günlük süt iÅŸleme
kapasitemiz 800 tona ulaşmış
bulunmaktadır.
6.500 m2'lik üretim alanımız ile yılda
292 milyon litre süt iÅŸlemekteyiz.